Bel 0900-8864

Dag & nacht bereikbaar

Dementiezorg

 
Op 1 januari 2017 heeft Thuiszorg Het Friese Land samen met vijf collega-organisaties de activiteiten van dementienetwerk TinZ overgenomen. Dat betekent dat iedereen die betrokken is bij de zorg voor mensen met dementie voortaan terecht kan bij Thuiszorg Het Friese Land. Wij leggen u graag uit wat dit voor u betekent.

U bent doorverwijzer

Als huisarts of medewerker in de (geriatrische) zorg bent u vaak het eerste aanspreekpunt voor familie of mantelzorgers die te maken krijgen met een dementerende partner of naaste. Voortaan kunt u bij Thuiszorg Het Friese Land iemand aanmelden voor begeleiding en zorg op maat. Doe dat bij voorkeur via ZorgDomein. Wij maken daarnaast gebruik van een aanmeldingsformulier. Dat kunt u digitaal invullen of uitprinten.

Digitaal aanmeldformulier: U vult het hier in en klikt op de knop Indienen.

Geprint aanmeldformulier: U print het aanmeldformulier in PDF of Word en vult het in. Het ingevulde formulier stuurt u per fax naar (058) 233 74 03, per e-mail naar tinz@thfl.nl of naar ons postadres:
Thuiszorg Het Friese Land
t.a.v. TinZ
Postbus 417
8901 BE Leeuwarden

U bent familie of mantelzorger

Dementie ontstaat heel sluipend en is daardoor in de beginfase lastig te herkennen. Twijfelt u of uw naaste, familielid of kennis (beginnende) dementie heeft? Neemt u dan contact op met uw huisarts. Hij of zij adviseert u over de vervolgstappen.

Vragen?

Heeft u vragen over dementiezorg van Thuiszorg Het Friese Land? Wij horen het graag. Stel uw vraag via e-mail of bel 088-5109910 (altijd bereikbaar).

Meer informatie over dementie

Op de website van Alzheimer Nederland vindt u uitgebreide informatie over dementie, de eerste verschijnselen en de diagnose.

Zorg uitgelicht

Zorg bij u in de buurt

Lukt het u niet meer om alles zelf te doen, dan is Thuiszorg Het Friese Land er voor u. Dag en nacht. We komen overal in Noord- en Midden-Friesland. Ook als u afgelegen woont.

Ik zoek zorg in